Чекор 2
Опции за домен
Чекор 3
КОНФИГУРАЦИЈА
Чекор 5
ПРОДОЛЖИ

Категории:

Изберете валута:
BASIC - 2GB Storage Space
10GB Monthly Bandwidth
10 Free Sub-Domains
100 E-mail Accounts
5 MySQL Databases
cPanel with Softaculous

Бесплатна регистрација на домен на избраните услови за плаќање
BASIC II - 5GB Storage Space
60GB Monthly Bandwidth
10 Free Sub-Domains
500 E-mail Accounts
5 MySQL Databases
cPanel with Softaculous

Бесплатна регистрација на домен на избраните услови за плаќање
Professional 4G - Unlimited GB Disk Space
UnlimitedMonthly Bandwidth
Unlimited Sub-Domains
Unlimited E-mail Accounts
Unlimited MySQL Databases
cPanel with Softaculous

Бесплатна регистрација на домен на избраните услови за плаќање
R-100 - 100 GB space,
1TB Bandwidth,
Unlimited Emails,
Unlimited Databases,
Unlimited Hosting Accounts

STANDARD - 10GB Storage Space
100 GB Monthly Bandwidth
Unlimited Free Sub-Domains
Unlimited E-mail Accounts
10 MySQL Databases
cPanel with Softaculous

Бесплатна регистрација на домен на избраните услови за плаќање
UNLIMITED - Unlimited Disk Space
Unlimited Monthly Bandwidth
1 Free Domain Registration *
Unlimited Add-on Domains
Unlimited Sub Domains
Unlimited MySQL Databases
Unlimited Email Accounts
cPanel with Softaculous

Бесплатна регистрација на домен на избраните услови за плаќање

Secure Transaction Ова е безбедна околина која е заштитена при злоупотреба. Вашата IP адреса е (3.236.50.79) од која сте и најавени.